Voor WORKSHOPS en lessen aanmelden bij: annerie@artventures.nl
                                                                                 : 06 33308232

 • 29 juli 2017 – Schilderen in Reeuwijk aan de vogelplas, gelegen aan de rand van de bewoonde wereld, in de zomer, heerlijk aan het water midden in de natuur genieten we van orkesten prachtig fluitende vogels. Met gebruik van een fluisterboot en een heerlijk verzorgde picknick lunch op de locatie. Schilderen, intuïtief, impressionistisch en hoe ga je aan de slag. Heel fijn om dit zo in een groep te doen. We laten ons inspireren door geuren en kleuren in de natuur en door elkaar. Regelmatig bespreken we de werken. Technieken worden je gaandeweg aangereikt.
  Annerie is speciaal over uit Hongarije om deze schilder workshop te geven! Geef je op via email of telefoonnummer, die hier boven vermeld staan.
  Kosten: € 75,- p.p. inclusief alle materialen, picknick, rondvaart en mogelijkheid tot zwemmen.
  Tijd: 10.00 beginnen we met de koffie/thee en wat lekkers, we eindigen zo rond half 5.  
 • oktober 2017               Selfie á la Pablo Picasso.
  Workshop schilderen op een leuke vlotte manier –

  -eerst op papier tekenen; hoe keek Picasso naar zijn onderwerp, zijn leven dmv schilderijen als dagboek. Annerie helpt je met inleven -benadering vanuit verschillende kanten , -versmelting van twee vormen. Of één vorm overdrijven, karikatuur, en meer.
  Weer een spannende benadering waardoor je op een vlotte manier het geijkte leert loslaten en je fantasie mag laten gaan!   voorbeeld van de vorige workshop.

  – van 13.30 tot 16.00 uur – de prijs is voor dit dagdeel € 25,- incl. materialen.      

 • Intuitief schilderen
  Workshops in atelierAnnerieMol  – van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur – de prijs is per dagdeel € 25,- Wanneer de workshop een hele dag duurt, is de prijs 2×25= € 50,- met een uur lunchpauze tussendoor om je meegenomen lunch gezamenlijk te gebruiken. Incl. materialen. Er wordt wel gezorgd voor een soepje – iedereen neemt een mooi kunstwerk mee naar huis.
  Deze workshop gaat alleen door bij tenminste 4 aanmeldingen.

Meer informatie of wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur een mail naar annerie@artventures.nl

“Intuitief Schilderen” beginnen we met het “leegmaken” van ons hoofd dmv een korte meditatie en ademhaling-oefening. We zijn actief met kleur, vorm, contrast en zoeken naar balans. Jouw schildersmoment ervaren geeft zelfvertrouwen en helpt je met loslaten. Spelenderwijs reikt Annerie technieken aan die voor jou van toepassing zijn. Je gaat bewuster en anders kijken naar de wereld om je heen. Schilderen doen we vooral met acryl verf. Lekker creatief bezig in een fijn atelier of in de natuur. Niets moet en bijna alles mag. Regelmatig bespreken we de werken met elkaar. Je neemt een mooi kunstwerk mee.

Het les-seizoen INTUÏTIEF SCHILDEREN in Gouda gaat nog door tot april 2017 en start weer in okt-nov.

De mogelijkheden om de lessen te volgen zijn:

 1. maandagochtend van 10.00 tot 12.30 uur
 2. woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur
 3. woensdagavond van 19.30 tot 22.oo uur (vol)
 4. donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur

-kosten voor de lessen
*Inclusief verf, papier, exclusief schildersdoek.
4 keer vooruit (á €16,50)   € 66,-
12 keer vooruit
(á €15,50) € 186,-

*Je neemt je eigen materialen mee
4 keer vooruit (á €13,50) € 54,-
12 keer vooruit (á €13,-) € 156,-

Als je een keer niet kunt, mag je aan het einde van de rit inhalen(bij 12 lessen, max. 3 keer).
In overleg gaan de lessen in maart en april ook door.

Per losse les betaal je, incl. materialen € 17,50
en gebruik je je eigen materialen € 15,-

-Schilderen – Intuïtief – Vanuit je gevoel – Impressionistisch – Portret anders –  Symbolisch –

 • lessen – wekelijks, een avond of middag of ochtend, in een kleine groep – van oktober, november tot mei – ben je bezig met kleur, textuur, verbinding, techniek, wordt je creativiteit gestimuleerd.
 • workshops in atelierAnnerieMol in Gouda – van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur –
  prijs per dagdeel is € 25,- Wanneer de workshop een hele dag duurt, is de prijs dus 2×25= €50,-met een uur lunchpauze tussendoor om je meegenomen lunch gezamenlijk te gebruiken. Er wordt wel gezorgd voor een soepje – iedereen neemt een mooi kunstwerk mee naar huis.
 • op locatie – In de natuur, overal waar we kunnen komen. 
 • Reeuwijk aan de vogelplas, gelegen aan de rand van de bewoonde wereld, in de zomer. Midden in de natuur met orkesten van prachtig fluitende vogels. Met gebruik van een fluisterboot en kano en heerlijk verzorgde catering op locatie. Het thema(voor wie dat wilde) was “chaos”, nou, hoe ga je daarmee aan de slag. Heel interessant om te zien. Natuurlijk lieten we ons eerst inspireren door de natuur.
  Hier een foto impressie van 23 juli 2016
 • “Selfie” schilderen
  workshops – geïnspireerd op zelfportretten van diverse bekende kunstenaars in diverse stijlen – 2,5 uur – bijvoorbeeld: van Gogh, Picasso, Rippl Ronai (Hongaarse Impressionist) – met hapje en drankje  € 25,- inclusief materialen.
 • Workshop Selfie gemengde techniek

  Selfie á la Hongaarse Impressionist Rippl Ronai

  Selfie Rippl Ronai

  Rippl Ronai

  van Gogh

  Selfie á la van Gogh

Picasso

Selfie á la Picasso

 

 

 

 

Benieuwd naar de data van de intuïtieve en thema workshops, hou dan deze website in de gaten en/of stuur een mail om de nieuwsbrief te ontvangen van ArtVentures- creatief. Ook wanneer je op de hoogte gehouden wil worden van Annerie´s activiteiten.

Heb je vragen en interesse, informeer bij  Annerie, stuur haar een mailtje.