OOK JIJ KUNT SCHILDEREN

AtelierAnnerie  tussen Gouda en Waddinxveen nabij Coenekoopbrug.
Mail: annerie@artventures.nl  Bel: 06 33308232

 

workshop acryl gieten Annerie Mol

Acryl Pour 005

Acryl gieten   woensdagochtend 21 en 28 november van 09.45 tot 12.30 uur of donderdagavond van 19.15 tot 22.00 uur

In twee keer maak je twee kunstwerken die je natuurlijk mag meenemen!

Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om tot mooie resultaten te komen.
Je kiest je eigen kleuren.
Annerie begeleid je stap voor stap in het proces.
De tweede keer gebruiken we gemengde techniek.
Prijs voor 2 keer inclusief 2 schildersdoeken en alle materialen en koffie/thee is €58,00.

 

 

Intuitief schilderen, spiritueel, creatief bewustwording,

Annerie Mol _ Intuitief _ “nieuw leven”

INTUÏTIEF SCHILDEREN november 2018 Doe mee! Eerst een proefles? 

Vanuit je gevoel ben je actief met kleur, vorm, contrast en balans. Jouw schildersmoment ervaren geeft zelfvertrouwen en helpt je met loslaten. Spelenderwijs reikt Annerie technieken aan die voor jou van toepassing zijn. Je gaat bewuster en anders kijken naar de wereld om je heen. Annerie begint met een meditatie en een korte klankschaal massage. Je hoofd “leeg” maken helpt in je proces van leren loslaten. Annerie ondersteunt, inspireert, geeft tips maar laat je ook je gang gaan. Schilderen doe je vooral met acryl verf soms ook met structuren en andere uitdagingen. Lekker creatief bezig in een fijn atelier met gelijkgestemden. Regelmatig bespreken van

de werken met elkaar, waardoor je ook leert van elkaar. Niets moet en bijna alles mag.

Intuitief schilderen workshops en lessen, Waddinxveen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle, Schildersvakantie, Annerie Mol,

Annerie Mol _ Intuitief 2017 september-1

atelier Annerie bevindt zich tussen Waddinxveen en Gouda bij de Coenecoopbrug.

*gratis is de proefles zelf, je hoeft alleen de materialen te betalen. Op een woensdagochtend of donderdagavond.

Lessen: Intuitief schilderen kan je elke week doen in een groep op -maandagochtend -woensdagochtend -donderdagavond

 

 • Intuitief schilderen  Dagworkshops  – van 10.00  tot 16.00 uur – op zaterdag
 • Selfie á la Pablo Picasso   –een verrassende workshop schilderen op een leuke vlotte manier –

-eerst op papier tekenen; hoe keek Picasso naar zijn onderwerp, zijn leven dmv schilderijen als dagboek. Annerie helpt je met inleven -benadering vanuit verschillende kanten , -versmelting van twee vormen. Of één vorm overdrijven, karikatuur, en meer ideeën en mogelijkheden bekijken.

Weer een spannende benadering waardoor je op een vlotte manier het geijkte leert loslaten en je fantasie mag laten gaan!   voorbeeld  van een vorige workshop.

– van 13.30 tot 16.00 uur – de prijs is voor dit dagdeel € 29,- inclusief materialen.      

 • “Selfie” schilderen
  workshops – geïnspireerd op zelfportretten van diverse bekende kunstenaars in diverse stijlen – 2,5 uur – bijvoorbeeld: van Gogh, Picasso, Rippl Ronai (Hongaarse Impressionist) – met hapje en drankje  € 29,- inclusief materialen.

Meer informatie of wil je op de hoogte gehouden worden?
Stuur een mail naar annerie@artventures.nl

-Schilderen – Intuïtief – Vanuit je gevoel – Impressionistisch – Portret anders –  Symbolisch 

 • lessen – wekelijks, een ochtend of avond, in een kleine groep – van november tot maart/april – ben je bezig met kleur, textuur, verbinding, techniek, wordt je creativiteit gestimuleerd.
 • workshops in atelierAnnerieMol in Gouda – van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur –
  prijs per dagdeel is € 29,- Wanneer de workshop een hele dag duurt, is de prijs dus 2×29= €58,-met een uur lunchpauze tussendoor. Er wordt wel gezorgd voor een soepje – iedereen neemt een mooi kunstwerk mee naar huis.
 • op locatie – In de natuur, overal waar we kunnen komen. 
 • Reeuwijk aan de vogelplas, gelegen aan de rand van de bewoonde wereld, in de zomer. Midden in de natuur met orkesten van prachtig fluitende vogels. Met gebruik van een fluisterboot en kano en heerlijk verzorgde catering op locatie. Het thema(voor wie dat wilde) was “chaos”, nou, hoe ga je daarmee aan de slag. Heel interessant om te zien. Natuurlijk lieten we ons eerst inspireren door de natuur. Hier een foto impressie van 23 juli 2016.
 • Workshop Selfie gemengde techniek

  Selfie á la Hongaarse Impressionist Rippl Ronai

  Selfie Rippl Ronai

  Rippl Ronai

  van Gogh

  Selfie á la van Gogh

Picasso

Selfie á la Picasso

 

 

 

 

Benieuwd naar de data van de intuïtieve en thema workshops, hou dan deze website in de gaten en/of stuur een mail om de nieuwsbrief te ontvangen van ArtVentures- creatief. Ook wanneer je op de hoogte gehouden wil worden van Annerie´s activiteiten.

Heb je vragen en interesse, informeer bij  Annerie, stuur haar een mailtje.

 

Schilderen aan de plas in Reeuwijk
Annerie, intuïtief schilderen, ultraviolet, artventures, schilder vakantie, intuïtief schilder workshops lessen, schildereninhonharije.nl, vakantieinhongarije.nl, wandelvakantie bij artventures, wandeleninhongarije.nl, schildereninhongarije.nl, creatiefhongarije, bij artventures, portret in opdracht, grafisch schilderij portret, wandel vakantie hongarije, creatief beeldhouwen vakantie, speksteen, wandelen met gids vakantie hongarije,   Annerie, intuïtief schilderen, ultraviolet, artventures, schilder vakantie, intuïtief schilder workshops lessen, schildereninhonharije.nl, vakantieinhongarije.nl, wandelvakantie bij artventures, wandeleninhongarije.nl, schildereninhongarije.nl, creatiefhongarije, bij artventures, portret in opdracht, grafisch schilderij portret, wandel vakantie hongarije, creatief beeldhouwen vakantie, speksteen, wandelen met gids vakantie hongarije,   Annerie, intuïtief schilderen, ultraviolet, artventures, schilder vakantie, intuïtief schilder workshops lessen, schildereninhonharije.nl, vakantieinhongarije.nl, wandelvakantie bij artventures, wandeleninhongarije.nl, schildereninhongarije.nl, creatiefhongarije, bij artventures, portret in opdracht, grafisch schilderij portret, wandel vakantie hongarije, creatief beeldhouwen vakantie, speksteen, wandelen met gids vakantie hongarije,
2017

Vanwege het enthousiasme van de deelnemers, was het nu het derde jaar achtereen. Daarom zetten we deze traditie voort, in de maand juli. Zet het alvast in je agenda. Aan de vogelplas, gelegen aan de rand van de bewoonde wereld, in de zomer, heerlijk aan het water midden in de natuur genieten we van orkesten prachtig fluitende vogels. Met gebruik van een fluisterboot en een heerlijk verzorgde picknick lunch op de locatie. Schilderen, intuïtief, impressionistisch en hoe ga je aan de slag. Heel fijn om dit zo in een groep te doen. We laten ons inspireren door geuren en kleuren in de natuur en door elkaar. Regelmatig bespreken we de werken. Technieken worden je gaandeweg aangereikt. Annerie is dan speciaal over uit Hongarije om deze schilder workshop te geven! Geef je op via email of telefoonnummer, die hier boven vermeld staan.
Kosten: € 75,- p.p. inclusief alle materialen, picknick, rondvaart en mogelijkheid tot zwemmen.
Tijd: 10.00 beginnen we met de koffie/thee en wat lekkers, we eindigen zo rond half 5.  

WORKSHOP:
KLANK EN KLEUR
Stem expressie en Intuïtief schilderen zijn een bijzondere combinatie resonerende technieken die je lichaam en geest helpen ontspannen.
van 10.00- 16.00 uur.

Klank en kleur trillen beiden op verschillende golflengtes. Bij stemexpressie resoneert de klank in alle delen. Soms ervaren mensen kleur bij het maken van klank. Bij intuïtief schilderen  ….meer
over Klank en Kleur